BAR SPOTS | GDZIE DO BARU MLECZNEGO?
-
Są miejsca doskonale nam znane, ale nie zawsze uczęszczane. Jednym po
drodze do barów mlecznych, dla innych to prawdziwy relikt z przeszłości
albo przymu...
Soft Oatmeal Raisin Cookies
-
[image: oatmeal raisin cookies on baking sheet]
Often, when chocolate cookies are strutting around a bakery case, sending
out their sexy, glossy vibes, the...
Air Fryer Potatoes
-
Air fryer potatoes! Have you tried them? They deliver all the best
qualities of oven roasted potatoes, but they cook in a fraction of the time
(we’re talk...
Mint Sauce
-
Homemade mint sauce is one of the most delicious condiments, and so simple
to make with just a few ingredients.…
The post Mint Sauce appeared first on Ma...
Jagodzianki krucho-drożdżowe
-
[image: jagodzianki]
Miesiące całe mnie tutaj nie było. Ostatni wpis pochodzi z lutego, ale tymi
jagodziankami podzielić się muszę! Myślałam, że jak dziec...
Jogurtowy sernik
-
Sernik dla tych, którzy mają ochotę na naprawdę kremowy i luksusowy sernik,
który zupełnie na marginesie jest wegański. Ma delikatnie muślinową
konsystencj...
Clarified Salted Paloma
-
The thing about minimalism is that it's all about deception. What you
think is simple is actually quite complex, and there in lies the magic. I
don't t...
Kalmary w cieście winnym
-
Kto zjada ostatki, ten piękny i gładki. To już ostatni przepis w ramach
hiszpańskiej serii.
Najlepsze zostawiłam na koniec, złociste kalmary to moje popi...
Prosty piernik ze śliwkami
-
Prosty do przygotowania piernik ze śliwkami, puszyste ale też lekko kleiste
ciasto pod polewą z gorzkiej czekolady, nie zajmie nam więcej niż 15 - 20
minut...
Şükran's Lemon Cake
-
Şükran's Lemon Cake with Butter-Poached Apricots with Walnuts (apricot
recipe in Istanbul and Beyond) On a grey February afternoon we sat on a
sofa in Şükr...
BUŁECZKI Z SEZAMEM
-
Zdarzało mi się już piec malutkie bułeczki drożdżowe z różnymi dodatkami.
Piekę też chleby w maszynie. Ale na pieczenie bułek jeszcze się nie
porywałam. Na...
Julia Child’s Roast Duck with Orange Sauce
-
Caneton à l’orange or Roast Duck with Orange Sauce is a classic dish
famously presented by Julia Child. The recipe comprises roast duck adorned
with fresh ...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz